Slatki sto

Slatki stolovi i čoko fontane

Probali ste naše torte, a da li ste probali naš ketering? Za sve vrste proslava i događaja vršimo uslugu keteringa. Širok asortiman koji nudimo možete videti u našem cenovniku.

Dostava na teritoriji grada Pančeva je besplatna za porudžbine preko 3000 dinara, a dostava u okolini i Beogradu po dogovoru. Dostavu klimatizovanim vozilima vršimo i na teritoriji cele Srbije.

Naša preporuka pri poručivanju je da računate po osobi od 150g do 300g slanog posluženja. Naravno treba uzeti u obzir i da li je to jedino posluženje, da li goste čine deca ili odrasli i dužina trajanja proslave. Naravno ukoliko niste sigurni koliko vam je i šta sve potreno možete nas pozvati i mi ćemo vas posavetovati.

Ketering za manji broj osoba može se poručiti 2 – 3 dana ranije. U periodu slava preporučljivo poručivanje keteringa je barem nedelju dana ranije. Ukoliko imate hitnu situaciju i potreban vam je ketering istog dana pozovite nas i mi ćemo probati da vam izađemo u susret.

PVC, keramički, prohromski, drveni i stakleni stalci i tacne za torte i ketering su povratna ambalaža koju je nakon upotrebe neophodno vratiti. Kartonske tacne i PVC ovali su nepovratna ambalaža.

POSEDUJEMO HACCP SERTIFIKAT

Pratite nas

Kvalitet

Najkvalitetnije domaće sirovine i ručna izrada su naše obeležje i garancija kvaliteta!

Akcije

Zapratite nas na facebook-u i instagram-u i budite uvek u toku sa akcijama i popustima.

Dostava

Dostavu vršimo rashlađenim vozilima na teritoriji cele Srbije.

Korpa