Pitanja

Najčešća pitanja

Izdvojili smo za vas nekoliko najčešćih pitanja u vezi odabira torte

Po ugostiteljskom standardu potrebno je od 140 – 170g torte po osobi. Ako je postavljen sto sa sitnim kolačima i slatkišima, onda treba i to uračunati u gramažu.
Poručivanje torte je poželjno obaviti bar nedelju dana ranije, a ukoliko vreme dozvoljava torta se u retkim situacijama može poručiti i danas za sutra. Klasičnih torti i sitnih kolača uvek imamo u slobodnoj prodaji koje možete preuzeti kod nas u poslastičarnici ili poručiti da vam ih mi dostavimo. Nikada nije prerano poručiti tortu i moguće je poručiti čak i nekoliko meseci ranije.
Naravno da može, to je i naša preporuka, gosti će uživati u raznovrsnim ukusima.
Svaka torta na 2 sprata mora biti minimalno 5,5kg, 3 sprata minimalno 9kg, 4sprata od 16 kilograma, 5 spratova minimalno 23 kg.
Preporuka je da za donje spratove birate čokoladne i čvršće torte da bi mogle podneti težinu, a za gornje spratove možete izabrati voćne i mekše torte.
Da, većina restorana i hotela zahteva da torta ima deklaraciju zbog ispravnosti i svežine proizvoda. Uz svaki naš proizvod ćete dobiti i deklaraciju.
Može, za takve porudžbine morate nas pozvati i posavetovati se sa našim dekoraterima koji su tu da vam naprave sve što zamislite. Mi ćemo se potruditi da vam napravimo vernu kopiju onoga što ste zamislili i ispunimo vaša očekivanja.
Naravno da je moguće, samo treba voditi računa kako će to sve kombinovano zajedno izgledati. Ukoliko želite savet i preporuku naši dekorateri vam stoje na raspolaganju.
Naravno da može, svadbene i svečane torte uvek izgledaju lepše sa prirodnim cvećem.

Figurice se ne uračunavaju u težinu torte ali se dodatno naplaćaju. Dekoracija se doplaćuje i ukoliko torta ima naslikane ili izvajane detalje, cvetove, oblikovanje i boje.

Najčešće je tražen specijalitet kuće čokoplazma malina. A pored toga najtraženiji su naši autorski recepti kao što je Bečka torta, Dijana torta, Miloš torta i čokoplazma bez voća koja je i najtraženija za dečije rođendane.
Naravno, svi rođaci i prijatelji mogu zajedno poručiti torte koje ćemo isporučiti zajedno uz glavnu tortu bez naknadne naplate za dostavu.
Preporuka je da se oko toga konsultujete sa menadžerom restorana ili dečije igraonice u kojoj će biti proslava. Naša iskustva idu u prilog tome da je sve slatkiše najbolje izneti u isto vreme, tj. paralelno sa iznošenjem glavne torte.
Rok trajanja torti je od 5-7 dana u zavisnosti od ukusa, naravno uz uslov da ih čuvate u frižideru.
Potrebno je da nas unapred obavestite ukoliko postoje takvi slučajevi kako bismo izabrali ukuse koji ne sadrže te sastojke.

Kvalitet

Najkvalitetnije domaće sirovine i ručna izrada su naše obeležje i garancija kvaliteta!

Akcije

Zapratite nas na facebook-u i instagram-u i budite uvek u toku sa akcijama i popustima.

Dostava

Dostavu vršimo rashlađenim vozilima na teritoriji cele Srbije. Dostava se naplaćuje posebno.

Korpa